WISATA KULINER

uenak dan gampang

 
Ikuti Survei Dibayar Dolar
Mono Sodium Siklamat
yang akan datang....
Pengawet
Next time.....
Pewarna
Berikutnya.....
Pengenyal
Sanes wkdal.....
Sambel Tumpang Solo
Senin, 25 Agustus 2008
Bahan-bahan:

1 ons tempe sing rodo malem
8 lombok abang
5 siung brambang
4 siung bawang
1 sendok ebi
2 butir kemiri
kencur sak jempol
10 helai daun jeruk purut

Godok nganggo banyu 500cc nganti meh entek banyune. Kebeh diuleg dadi siji, terus digodok maneh nganggo santen 1 liter, ditambahi tahu 5 ons, banjur ditambahai bumbu-bumbu; 2 lembar godong salam, laos digetjek, uyah sakcukupe, gula abang sakcukupe, vetsin. Yen wis umup diangkat.

Sayure:
bayem,lankacang panjang.
posted by Dorpeling @ 06.01  
0 Comments:
Posting Komentar
<< Home
 
About Me

Name: Dorpeling
Home: Palangkaraya, Kalimantan Tengah, Indonesia
About Me: Wonge njelehi..., ora pinter ananging pingin pinter, lan apese kok yo ora pinter-pinter, sing mesti ora keminter lan ora bakal minteri liyan. Ora rumongso bisa, ananging tansah bisa rumongso. Mbulet ae..........
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

Free Blogger Templates

BLOGGER

© WISATA KULINER .Reka bentuk oleh SEMUT IRENG